NW Tampa - Key to Sold Team | Keller Williams Tampa Properties | Real Estate Agent in Wesley Chapel FL
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 709 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (1d)
  4 bd
  4 ba
  metra katrorë
  ac
  25742 RISEN STAR DRIVE, WESLEY CHAPEL, FL 33544

  Listing Courtesy Of: KELLER WILLIAMS TAMPA PROP., 813-264-7754, Michelle Moreno, PA
  I ri - 13 781 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (367d)
  4 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  5131 CULPEPPER PLACE, WESLEY CHAPEL, FL 33544

  Listing Courtesy Of: 54 REALTY LLC, 813-435-5411, Tabatha Pankop
  I ri - 173 orë
  Open House
  Tur Virtual
  5 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  2050 STELLAR BRILLIANCE WAY, LUTZ, FL 33558

  Listing Courtesy Of: LPT REALTY, LLC, Catherine Brown
  I ri - 1 029 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (21d)
  4 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  6017 PRATT, TAMPA, FL 33647

  Listing Courtesy Of: COLDWELL BANKER REALTY, 813-286-6563, Chelsea Spence
  I ri - 997 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (1d)
  5 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  5006 LANDSTAR, TAMPA, FL 33647

  Listing Courtesy Of: ABALARIS, 813-419-2216, Justin Silver
  I ri - 1 013 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (1d)
  4 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  1575 TWIN PALMS, LUTZ, FL 33559

  Listing Courtesy Of: PETER BERKMAN PROPERTIES, 813-600-2971, Peter Berkman
  I ri - 1 039 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (2d)
  4 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  20026 HERITAGE POINT, TAMPA, FL 33647

  Listing Courtesy Of: ALIGN RIGHT REALTY CARROLLWOOD, 813-374-6050, EvaGrace Maro
  I ri - 341 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  22844 BAY CEDAR, LAND O LAKES, FL 34639

  Listing Courtesy Of: COLDWELL BANKER REALTY, 813-962-0631, Scott Kennedy
  I ri - 192 orë
  Open House
  Tur Virtual
  6 bd
  7 ba
  metra katrorë
  ac
  8414 DUNHAM STATION, TAMPA, FL 33647

  Listing Courtesy Of: ROBERT SLACK LLC, 352-229-1187, Leza Sharipoff
  I ri - 4 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  21517 TRUMPETER, LAND O LAKES, FL 34639

  Listing Courtesy Of: EXP REALTY LLC, 888-883-8509, Cindy Greco
  Dëshmi të veçuara
  "Doesn’t Get Any Better. Start to finish, Michelle and Vincent are the consumate professionals. They keep your interests and needs at the forefront and stay by you until the end and beyond. I’ve bought and sold several homes over the years and they are by far the best agents I’ve had the pleasure of working with."
  Shiko me shume
  Jeff S
  San Antonio, Florida / sht 2018
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Michelle and Vincent Moreno
  Numri i licencës: BK3285579
  Key to Sold Team

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  c0m23shcv9dnhscr0uhg.png
  Keller Williams Tampa Properties
  2818 Cypress Ridge Blvd Ste 250
  Zyrë

  Michelle and Vincent Moreno
  Broker Associate BK3285579
  Celular
  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.